Szállítási és fizetés feltételek

A webáruházban megrendelt termékeket csomagküldő szolgálat segítségével juttatjuk el a megrendelőhöz, weboldalon bankkártyás fizetéssel, előre utalással, vagy utánvétes küldeményként.

Webáruházunkban történt megrendeléseinek kiszállítását a GLS teljesíti.
A csomagok kézbesítése GLS-el munkanapokon történik 8-17 óra közötti időszakban.
Amennyiben ebben időszakban nem tartózkodik otthon, szállítási címként célszerű (amennyiben van rá lehetősége) munkahelyi címet megadni. A futárszolgálat kétszeri kézbesítést kísérel meg, az át nem vett csomagok szállítási költségét a megrendelőre terheljük!

Az áru a megrendeléstől számított, futárszolgálattól is függ 2-10 munkanap alatt érkezik meg Önhöz.

Kizárólag abban az esetben rendelje meg a kívánt termékeket, amennyiben a csomag átvételekor ki tudja fizetni annak díját a futárnak! Át nem vett, visszaküldött csomagok esetén a visszaszállítás díját a megrendelőre terheljük, újra küldését kizárólag a csomag ellenértékének előre történő átutalása esetén áll módunkban ismételten elindítani!

A belföldi csomagküldési díjakat mindig láthatja a kosárösszesítő részében, a szállítási díjat a webshop automatikusan számolja a súlynak megfelelően és a szállítási mód kiválasztásával.

(Ehhez a kosárban terméknek is kell lennie!)

(Áraink bruttó árak és nem tartalmazzák az utánvét felárat.)

Utánvétes rendelés esetén, az utánvét díja: 1300,-Ft

A megrendelés elküldése regisztráció nélkül is lehetséges! Amennyiben regisztrálni szeretne, akkor a jövőben regisztrált felhasználóként be tud lépni és azonnal el tudja küldeni megrendelését a szállítási és számlázási adatok megadásával. Fontos, ügyeljen az adatok pontosságára, hiszen a megadott adatok alapján kerül számlázásra, illetve szállításra a termék. A regisztrációt egyszer kell végrehajtania, későbbi vásárlások alkalmával ezt a lépést már nem kell elvégeznie.

Számlázás: számlázáskor alap esetben a regisztrációkor megadott, vagy a későbbiekben létrehozott, a rendeléskor megadott címét használjuk. Amennyiben a szállítási és számlázási cím nem egyezik meg, megadhat külön szállítási adatokat is a megfelelő mezők kitöltésével.
A megjegyzés rovatában közölhet, egyéb fontosabb információkat, pl.: Szállítási cím az udvarban balra.

Előre utalásos vásárlás esetén az utánvét díját elengedjük. A megrendelés elküldése után megküldjük a rendelés visszaigazolást, mely alapján az utalást el tudja végezni. Az összeg megérkezése után tudjuk indítani a kiszállítást.